top of page
Buddha staty

HYPNOS & MEDITATION

VARFÖR HYPNOS?

Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi är i varje dag - då vi är fullt medvetna och klara men ändå djupt avslappnade. Ett tillstånd där vår kritiska del av hjärnan får vila och vårt undermedvetna kan utforska hur mycket som är möjligt- ta bort rädslor, lösa upp blockeringar, ändra beteendemönster och saker som inte längre är till nytta för oss. Man skulle kunna säga att du är som i djup meditation, men på ett aktivt sätt, guidad av mej. Jag håller ett tryggt utrymme för dej, där du kan utforska och ändra saker du själv önskar. Jag kan inte få dej att göra något du inte själv vill, och du är hela tiden i kontroll. En hypnos-session kan upplevas djupt avslappnande och läkande, och vill du bryta en dålig vana eller kanske börja med en ny är hypnos en mycket effektiv metod.

 

I hypnos är det möjligt att snabbt förändra ett beteende - ex. att sluta bita på naglarna - men jag tycker det är mer intressant att ta reda på varför  du har denhär ovanan eller beteendet från början, och hitta nya, mer givande, sätt att fylla samma behov. Jag guidar dej ner i lätt hypnos, där jag hjälper dej att få syn på den eller de händelser som format dej, och läker/ändrar i det minnet så att du i nuet och framtiden kan göra andra val och uppfylla dina behov på sätt som tjänar dej bättre. 


Jag har självklart tystnadsplikt och vi kommer överens innan vi börjar om vad du önskar få hjälp med. Vi möts över Zoom - så du kan vara i ditt trygga space i lugn och ro, varifrån du vill i världen så länge din uppkoppling är god.

Precis som efter annan behandling kan det vara bra att dricka mycket vatten efter en behandling för att hjälpa kroppen att rensa ut gamla energier och rester som du inte längre behöver.

 

Jag behandlar inte barn under 8 år, gravida eller personer med allvarliga diagnoser likt Cancer. Inte heller personer med allvarliga psykiska sjukdomar. Då hänvisar jag till sjukvården/psykiatrin.

 

Både hypnos och meditation räknas som friskvård av skatteverket, och du kan därför använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. 

Energiläkning

REIKI

Reiki är en mild och samtidigt otroligt kraftfull energimedicin - livskraft som fylls på med mej som kanal. Det kan ske både som fysisk behandling, eller på distans, eftersom energi inte påverkas av tid och rum på det sättet.

Läs mer

hålla händer

MEDIAL VÄGLEDARE / INTUITIV COACH

Genom coachande samtal, orakel- och/eller änglakort, pendel och intuition kan du få svar på både större och mindre frågor - hur olika val kan falla ut eller om det är något du bör tänka på.

Läs mer

20_edited.png

ANDRA TJÄNSTER

bottom of page