top of page
reiki Behandling

REIKI

EN KRAFTFULL ENERGIMEDICIN

Reiki är en mild och samtidigt otroligt kraftfull energimedicin - livskraft som fylls på med mej som kanal. Det kan ske både som fysisk behandling, eller på distans, eftersom energi inte påverkas av tid och rum på det sättet.

Reiki kan upplevas olika av olika personer, men även från gång till gång - men den kommer att gå dit du bäst behöver den. Det är vanligt att känna värme, välbehag, att se färger och mönster eller ljusvågor.. De flesta upplever en djup, behaglig avslappning, och kanske somnar. Det är som det ska - spänningar och värk kan släppa.

SÅ GÅR DET TILL

Vid en fysisk behandling ligger du påklädd på min behandlingsbänk och jag håller space för dej och din healing. Jag går på intuitionen och kommer att både hålla händerna nära och ibland mjukt på din kropp.

Möts vi på distans så behöver du bara sätta eller lägga dej bekvämt där du känner dej trygg under behandlingen, kanske lyssna på någon frekvensmusik och bara ta emot energierna.

 

BRA ATT VETA

Oavsett hur du väljer kan det vara bra att dricka mycket efter behandlingen för att stötta kroppen i utrensningen som kan uppstå.

 

Reiki klassas som friskvård av skatteverket och du kan därför använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. Jag finns även på E-passi 

 

Jag behandlar inte barn under 8 år, gravida eller personer med allvarliga diagnoser likt Cancer. Inte heller personer med allvarliga psykiska sjukdomar. Då hänvisar jag till sjukvården/psykiatrin.

 

Jag har tystnadsplikt.

kristallkula

MEDIAL VÄGLEDARE / INTUITIV COACH

Genom coachande samtal, orakel- och/eller änglakort, pendel och intuition kan du få svar på både större och mindre frågor - hur olika val kan falla ut eller om det är något du bör tänka på.

Läs mer

Buddha staty

HYPNOS & MEDITATION

Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi är i varje dag - då vi är fullt medvetna och klara men ändå djupt avslappnade. Genom hypnos kan vi ta bort rädslor, lösa upp blockeringar, ändra beteendemönster och saker som inte längre är till nytta för oss.

Läs mer

20_edited.png

ANDRA TJÄNSTER

bottom of page