top of page

OM MIG

Mitt namn är Marie - och det är först det sista året eller två jag verkligen har börjat lyssna inåt på vad mina behov är, inte bara ge alla andra. Som jag övar på att njuta av att sitta i lugn och ro med en kopp kaffe, och bara göra det, utan att samtidigt planera allt annat som behövs göras - eller ännu värre: passa på att göra det under tiden.

Jag är Reiki Master, medial vägledare och intuitiv coach. Jag arbetar även med hypnos och meditation för att verkligen kunna släppa alla tankar, krav och föreställningar och istället hitta vad som faktiskt betyder något för just dej.

Ser fram emot att mötas! 

Awake n bloom reiki hypnos meditation8.jpg

VÅGA TA STEGET

Vi är ofta så bra på att ta hand om andra, eller investera i materiella saker. Men den enda vi verkligen kan utforska och förändra och växa i - oss själva - får sällan samma chans. 

Vem hade du kunnat vara, om du gav dej själv chansen att utforska dina drömmar, mönster, förhoppningar? 

Vem hade du kunnat vara med stöd av en engagerad, kärleksfull coach och healer, som har ditt bästa för ögonen? 

Våga utforska! 

Du är värd att satsas på! 

Tjänster

TJÄNSTER

Välkommen att hitta vad just du är i behov av just nu - eller varför inte en kombination av mina tjänster? Skicka ett meddelande så ser vi hur vi utformar stunden för just DEJ på bästa sätt. 

reiki Behandling

REIKI

Reiki är en mild och samtidigt otroligt kraftfull energimedicin - livskraft som fylls på med mej som kanal. Det kan ske både som fysisk behandling, eller på distans, eftersom energi inte påverkas av tid och rum på det sättet.

Image by Content Pixie

MEDIAL VÄGLEDARE / INTUITIV COACH

Genom coachande samtal, orakel- och/eller änglakort, pendel och intuition kan du få svar på både större och mindre frågor - hur olika val kan falla ut eller om det är något du bör tänka på. Du kan få budskap för specifika saker/händelser, eller livet i allmänhet. Tillsammans utforskar vi med guiderna som stöd för att nå din högsta potential.

Buddha staty

HYPNOS & MEDITATION

Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi är i varje dag - då vi är fullt medvetna och klara men ändå djupt avslappnade. Ett tillstånd där vår kritiska del av hjärnan får vila och vårt undermedvetna kan utforska hur mycket som är möjligt- ta bort rädslor, lösa upp blockeringar, ändra beteendemönster och saker som inte längre är till nytta för oss.

bottom of page