top of page
Kristaller,-salvia-och-rökelse

TJÄNSTER

Visst är det lustigt hur livet har en tendens att rulla på, utan att vi känner att vi kan påverka det på det sätt vi skulle vilja. 

Men det är möjligt - låt mej visa dej hur! 

VÅGA TA PLATS I DITT LIV

HUR SKULLE DET VARA ATT...

  • få landa i dej själv - på riktigt 

  • känna Balans i livet 

  • upptäcka och förändra destruktiva mönster och beteenden

  • hitta din passion

  • få känna äkta, djup avslappning och återhämtning
  • återkoppla till din inre glöd och själ

LÅT DIN SJÄL BLOMMA UT

8_edited.png

Vi har alla mönster och beteenden som sker automatiskt - ibland för att vi aktivt övat in det (som att borsta tänderna) men ibland för att något hänt, som vi anpassat oss efter. Det kan vara någonting stort och traumatiskt - men ibland kan en till synes obetydlig händelse sätta djupa spår. Kanske någon skrattade när du skulle visa något i skolan, och det har satt sej djupt i ditt inre att inte våga ta plats? Dessa minnen kan vi komma åt under hypnos och coachning - så att du kan släppa dem och leva så som DU vill. 

Marie

"Universum ledde mig till Yoga shalan och jag fick förmånen att lära känna Marie på vår gemensamma själsliga resa. Jag har fått fantastisk Reiki av Marie som har en oerhörd helande styrka och kraft i hela sitt väsen. Hon har helat mig från fysisk och psykisk smärta och givit mig livskraft, hopp och glädje. jag är Dig för evigt tacksam."

Elin

"Tack Marie för healingen! 

Allt kändes så oerhört avslappnande. Fick en varm känsla i kroppen o det kändes som jag vet inte men typ balsam i själen, haha kanske låter lite konstigt men det var välbehövligt."

Sandra

"Tacksam. 

Ikväll fick jag för andra gången bli vägledd i en meditativ hypnos av AwakenBloom <3 Hon är så fantastisk, jag kan inte nog understryka att har du något typ av gammalt som påverkar dig idag - skriv till henne. Inget konstigt alls med hypnos, som att meditera med hennes röst som vägledning. Så mycket jag läkt mitt inre barn ikväll! <3

Boka
Kristall-Healing-Praktik

REIKI

Reiki är en mild och samtidigt otroligt kraftfull energimedicin - livskraft som fylls på med mej som kanal. Det kan ske både som fysisk behandling, eller på distans, eftersom energi inte påverkas av tid och rum på det sättet.

 

Läs Mer

Image by Content Pixie

MEDIAL VÄGLEDARE / INTUITIV COACH

Genom coachande samtal, orakel- och/eller änglakort, pendel och intuition kan du få svar på både större och mindre frågor - hur olika val kan falla ut eller om det är något du bör tänka på. 

Läs mer

Buddistisk sångskål

HYPNOS & MEDITATION

Hypnos är ett naturligt tillstånd som vi är i varje dag - då vi är fullt medvetna och klara men ändå djupt avslappnade. Här kan vi ta bort rädslor, lösa upp blockeringar, ändra beteendemönster och saker som inte längre är till nytta för oss.

Läs mer

20_edited.png

TJÄNSTER

bottom of page